Hey guys! Is it posible that some one ask Kishimoto's assistant this questio!
Question: What is the meaning of this pages?
http://www.narusaku....468#entry656186
And the pages in raw when Naruto speak to Sai how he can confess until he saves Sasuke!
Da isto i ja posto znas kakvi smo mi Balkanci nas mentalitet zato sam se iznenadio da ima ljudi koi citaju ovakva stvar kao Naruto na nasih prostora , zato I ja sam bio prijatno iznenadjen kad sam saznao da nas ima ovde ne mnogo ali dovolno je XD .
Ugh ma nisu normalni be vakvo ponasanje za nesto suvisno kao ova boze sacuvaj ovaj svet je otisao skros . Kishimоto je retardiranа budala pojma nemam sta je mislio kad je pravio ova nema nikakva smisla bre degen nevidgen kreten , prosto nemam zborovi za njega vise , uspeo je da unisti remek delo za samo dve poglavja pa ko normalan radi to bre osim obicen amater inistio je celu pricu i poruka koja je ovaa prica nosela strasno mnogo strasno
To je tacno! xd Ja sam prvo video Naruto kad smo nabivili kablovsku na Jetix. Oni su samo davile epizode do chunin exams preliminary rounds. I ponavljali iznova i iznova ;)
Na kraju idot se prodao za pare. Sto mislim da je stvarno tuzno. Upropastio je svoje delo na koje je radio 15 godina. Samo zbog para. Zar nije vec zardio dosta? Naruto je bio toliko popularan da cak ima fanove u nasim zemljama. Koje skoro nikad nisu bile fokusirane na stripove, a kamoli na japanske mange. Posteno nemam postovanje za takve ljude. Razumeo bi da je imao teskih finansijskih problema. Ali on se vec obogatio. Nije bilo potrebe da unisti svoje delo. I dalje pokusavam da shavatim zasto je pristao na ovo...